Tjänster inom verkstadsproduktion

Vi är ett familjeföretag sedan 1800-talet. Numera är vi inne på sjätte generationen och då kan du som kund känna dig trygg i att anlita oss för att utveckla verktyg och lösningar inom skogsindustri och andra industrier. Historiskt har vi arbetat med bland annat smide, plåtbearbetning, skidbindningar, tillverkning av motorcykelskidor och skogsverktyg. Vi utför det mesta såsom verktygstillverkning, legoarbeten plåtbearbetning m.m.

Kontakta oss

Plåtbearbetning - Låt oss tillverka era verktyg

Låt oss specialister inom plåtbearbetning  vara er partner i tillverkningen av era verktyg. Hoffmans Verkstad, med över 200 års erfarenhet erbjuder omfattande kunskap och skicklighet när det gäller forma plåtmaterial till önskade former och produkter.

 

Kontakta Hoffmans Verkstad idag för att få mer information om vår plåtbearbetningstjänst och hur vi kan hjälpa er i era projekt.

Verktygstillverkning

De flesta produkter vi levererar idag är verktyg som vi själva har tillverkat i vår verkstad. Läs mer om verktygstillverkning här

Stansning

Vårt team använder den senaste tekniken för att erbjuda skräddarsydda lösningar i stansning. Läs mer

Plåtpress

Hoffmans Verkstad AB har en gedigen erfarenhet av plåtbearbetning och är en föregångare inom plåtpressning. Läs mer om plåtpress

Plåtbearbetning

Vår långa historia har gett oss en unik insikt i konsten att forma plåt till exakta specifikationer och önskade former. Läs mer

Montering & packetering

I vår verkstad arbetar vi mycket manuellt med montering och packetering av olika produkter, något vi har stor kunskap och erfarenhet inom.

Maskinpark

Vi har en omfattande maskinpark med bland annat excenterpressar, fräs, svarvar och borrmaskiner. Allt för en professionell plåtbearbetning av högsta kvalitet.