Tjänster inom verkstadsproduktion

Vi är ett familjeföretag sedan 1800-talet. Numera är vi inne på sjätte generationen och då kan du som kund känna dig trygg i att anlita oss för att utveckla verktyg och lösningar inom skogsindustri och andra industrier. Historiskt har vi arbetat med bland annat smide, plåtbearbetning, skidbindningar, tillverkning av motorcykelskidor och skogsverktyg. Vi utför det mesta såsom verktygstillverkning, legoarbeten plåtbearbetning m.m.

Kontakta oss

Plåtbearbetning - Låt oss tillverka era verktyg

Utforska konsten att forma plåt genom plåtbearbetning och låt oss vara er partner i tillverkningen av era verktyg. Hoffmans Verkstad, med över 200 års erfarenhet inom plåtbearbetning, erbjuder omfattande kunskap och skicklighet när det gäller att manipulera och forma plåtmaterial till önskade former och produkter.


Vår verkstad, belägen i Hedemora, erbjuder professionella plåtbearbetningstjänster till företag och industrier över hela landet. Med en gedigen kunskap om skärning, bockning, svetsning och formning av plåt, kan vi leverera reservdelar och specialtillverkade komponenter som möter era specifika behov.


Oavsett om ni är ute efter att lära er mer om plåtbearbetningens olika tekniker, söker efter pålitliga företag inom branschen eller vill förstå vilka verktyg och maskiner som används inom industrin, är vi här för att hjälpa er. Vårt mål är att dela med oss av vår kunskap och hjälpa er att uppnå era mål inom plåtbearbetning.


Kontakta Hoffmans Verkstad idag för att få mer information om vår plåtbearbetningstjänst och hur vi kan hjälpa er i era projekt. Tillsammans kan vi forma framtiden med plåt.

 

Maskinpark

Vi har en omfattande maskinpark med bland annat excenterpressar, fräs, svarvar och borrmaskiner. Allt för en professionell plåtbearbetning av högsta kvalitet.

Montering & packetering

I vår verkstad arbetar vi mycket manuellt med montering och packetering av olika produkter, något vi har stor kunskap och erfarenhet inom.

Plåtpress & stansning

Vi utför effektiva metoder för bearbetning av plåt genom formning och håltagning, urklipp, stämpling och bockning.

Tillverkning av verktyg

De flesta produkter vi levererar idag är verktyg som vi själva har tillverkat i vår verkstad. Större delen av verktygen vi tillverkar är avsedda åt skogsindustrin. Exempel på verktyg som vi har tillverkat och leverat i större produktionsserier är våra måttband utan skruv och filmallar till motorsågskedjor. Vi är extra stolta över att kunna förse våra partners med våra verktyg av högsta kvalitet.