Tjänster inom verkstadsproduktion

Vi utför det mesta såsom verktygstillverkning, legoarbeten plåtbearbetning m.m.

Kontakta oss

Plåtbearbetning - Låt oss tillverka era verktyg

Vi är ett familjeföretag sedan 1800-talet. Numera är vi inne på sjätte generationen och då kan du som kund känna dig trygg i att anlita oss för att utveckla verktyg och lösningar inom skogsindustri och andra industrier. Historiskt har vi arbetat med bland annat smide, plåtbearbetning, skidbindningar, tillverkning av motorcykelskidor och skogsverktyg.

Maskinpark

Vi har en omfattande maskinpark med bland annat excenterpressar, fräs, svarvar och borrmaskiner. Allt för en professionell plåtbearbetning av högsta kvalitet.

Montering & packetering

I vår verkstad arbetar vi mycket manuellt med montering och packetering av olika produkter, något vi har stor kunskap och erfarenhet inom.

Plåtpress & stansning

Vi utför effektiva metoder för bearbetning av plåt genom formning och håltagning, urklipp, stämpling och bockning.

Tillverkning av verktyg

De flesta produkter vi levererar idag är verktyg som vi själva har tillverkat i vår verkstad. Större delen av verktygen vi tillverkar är avsedda åt skogsindustrin. Exempel på verktyg som vi har tillverkat och leverat i större produktionsserier är våra måttband utan skruv och filmallar till motorsågskedjor. Vi är extra stolta över att kunna förse våra partners med våra verktyg av högsta kvalitet.