Plåtbearbetning

Kontakta oss

Hantverksskicklig plåtbearbetning

Med en anrik tradition som sträcker sig över 200 år, står Hoffmans Verkstad AB som en symbol för kvalitet och skicklighet inom plåtbearbetning. Vår långa historia har gett oss en unik insikt i konsten att forma plåt till exakta specifikationer och önskade former.

Omfattande tjänster inom plåtbearbetning

Vår verkstad i Hedemora är utrustad för att hantera alla typer av plåtbearbetningsprojekt. Från skärning och bockning till svetsning och formning, våra tjänster täcker ett brett spektrum av behov inom både industri- och skogsindustrin. Vi levererar skräddarsydda reservdelar och komponenter som uppfyller era specifika krav.

Expertis och kvalitet i varje steg

Vår expertis inom plåtbearbetning säkerställer att varje projekt vi tar oss an genomförs med högsta precision och kvalitet. Genom att kombinera traditionella tekniker med modern teknologi, kan vi erbjuda lösningar som är både innovativa och hållbara.

Kunskapsdelning och kundsupport

Vi tror på vikten av kunskapsdelning inom vår bransch. Vårt team av experter är redo att erbjuda rådgivning och stöd i alla aspekter av plåtbearbetning, från val av rätt verktyg och maskiner till utveckling av effektiva tillverkningsprocesser.